× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.
 • delta.jpg

  COMBINE Massey Ferguson

  De la hederul PowerFlow la echipamentele de ultima generatie pentru agricultura de precizie, gama Massey Ferguson include acum 19 modele cu puteri intre 175 si 459 CP. Aveti la dispozitie caisori conventionali, alaturi de sisteme rotative si hibride de separare pentru orice culturi si conditii.

   

  Afla mai mult
 • laverda.jpg

  COMBINE LAVERDA

  Cu peste 140 de ani, compania Laverda produce combine de recoltat inovative, de calitate superioara, capabile sa raspunda rapid si eficient cererilor pietei globale si sa ofere solutii pentru nevoile fermierilor, mereu schimbatoare. Gama de combine include modele cu puteri intre 176 si 360 CP

  Afla mai mult

De ce General Leasing

O scurta descriere

Cu o experienta de peste 24 de ani pe piata utilajelor agricole din Romania, compania noastra are ca scop principal distribuirea catre fermieri a celor mai performante si eficiente echipamente prin solutii flexibile de finantare, cu un accent deosebit pe calitatea si disponibilitatea activitatilor de service si piese de schimb.

Masinile si utilajele agricole din portofoliul General Leasing sunt recunoscute la nivel mondial, fiind capabile sa creasca productivitatea in ferma, cu costuri mici de intretinere si fiabilitate garantata. Marcile de renume pentru care suntem importator unic autorizat in Romania precum, Massey Ferguson, Laverda sau Siloking, reprezinta garantia pentru clientii nostri ca investitiile facute in produsele noastre isi vor aduce aportul in dezvoltarea si profitabilitatea fermelor lor.

Service si piese de schimb

Pentru ca dvs. sa aveti certitudinea ca produsul achizitionat beneficiaza de cea mai buna intretinere si ca va avea o durata lunga de viata, compania noastra asigura activitatea de service prin tehnicieni instruiti prin programele de training dezvoltate de producatori si echipati cu cele mai noi instrumente de diagnoza si reparatii, ceea ce asigura calitatea interventiilor in garantie si postgarantie pentru toate utilajele din portofoliu.

Depozitele producatorilor special concepute pentru ca piesele de schimb sa fie livrate in intreaga lume in cel mai scurt timp posibil, programele de scolarizare la care participa specialistii General Leasing, si nu in ultimul rand, depozitele noastre de la punctele de lucru din tara, reprezinta garantia pt dvs. ca piesele sau accesoriile necesare vor fi identificate corecte, ca piesele originale vor respecta mereu aceleeasi standarde inalte de calitate, si poate cel mai important aspect, ca piesele comandate vor fi livrate rapid iar utilajele dvs. vor fi gata de lucru in cel mai scurt timp.

Partenerii nostri