• slider_tractorul_anului.jpg

  TRACTOARE MASSEY FERGUSON

  Tractorul MF 7719 S - Dyna VT, de 190 CP este catigatorul titlului TRACTORUL ANULUI 2019 la categoria "L" si ocupa locul I, la categoria tractoarelor de putere medie.

  Descopera mai multe modele Massey Ferguson!

  Afla mai mult
 • slider_combina.jpg

  COMBINE MASSEY FERGUSON

  O combina de inalta performanta, conceputa plecand de la nevoile si cerintele preluate direct de la fermierii si operatorii din intreaga lume: IDEAL, de la Massey Ferguson.

  Descopera mai multe modele de combine!

  Afla mai mult

De ce General Leasing

O scurta descriere

Cu o experienta de peste 24 de ani pe piata utilajelor agricole din Romania, compania noastra are ca scop principal distribuirea catre fermieri a celor mai performante si eficiente echipamente prin solutii flexibile de finantare, cu un accent deosebit pe calitatea si disponibilitatea activitatilor de service si piese de schimb.

Masinile si utilajele agricole din portofoliul General Leasing sunt recunoscute la nivel mondial, fiind capabile sa creasca productivitatea in ferma, cu costuri mici de intretinere si fiabilitate garantata. Marcile de renume pentru care suntem importator unic autorizat in Romania precum, Massey Ferguson, Laverda sau Siloking, reprezinta garantia pentru clientii nostri ca investitiile facute in produsele noastre isi vor aduce aportul in dezvoltarea si profitabilitatea fermelor lor.

Service si piese de schimb

Pentru ca dvs. sa aveti certitudinea ca produsul achizitionat beneficiaza de cea mai buna intretinere si ca va avea o durata lunga de viata, compania noastra asigura activitatea de service prin tehnicieni instruiti prin programele de training dezvoltate de producatori si echipati cu cele mai noi instrumente de diagnoza si reparatii, ceea ce asigura calitatea interventiilor in garantie si postgarantie pentru toate utilajele din portofoliu.

Depozitele producatorilor special concepute pentru ca piesele de schimb sa fie livrate in intreaga lume in cel mai scurt timp posibil, programele de scolarizare la care participa specialistii General Leasing, si nu in ultimul rand, depozitele noastre de la punctele de lucru din tara, reprezinta garantia pt dvs. ca piesele sau accesoriile necesare vor fi identificate corecte, ca piesele originale vor respecta mereu aceleeasi standarde inalte de calitate, si poate cel mai important aspect, ca piesele comandate vor fi livrate rapid iar utilajele dvs. vor fi gata de lucru in cel mai scurt timp.

Partenerii nostri