• poza-stire-site-GLS.jpg

  Comunicat de presa General Leasing - Informatii asupra impactului COVID19

  Dorim sa va informam ca respectam cu strictete toate deciziile luate la nivel guvernamental privind situatia actuala, mentinem in continuare acelasi nivel al serviciilor oferite, iar echipa noastra va sta in continuare la dispozitie, cu toate masurile de siguranta si protectie.

  Afla mai mult
 • 5710-slider.png

  CONFORT. SIMPLITATE. FIABILITATE

  Pana la finalul lunii aprilie, tractorul MF 5710 Dyna 4 poate fi achizittionat iincepand de la 43.100 EURO

  Citeste mai multe despre oferta!

  Afla mai mult
 • combina-slider.jpg

  O RECOLTARE INTELIGENTA

  Combinele MF 7345, MF 7347 si MF 7370 achizitionate pana la finalul lunii aprilie, beneficiaza de 3 ani garantie completa din fabrica.

  Afla mai mult
 • 5711-slider.png

  CONFORT. SIMPLITATE. FIABILITATE. TRACTORUL MF 5711

  Pana la finalul lunii aprilie, tractorul MF 5711 poate fi achizitionat incepand de la 42.700 EURO

  Citeste mai multe despre oferta!

  Afla mai mult

De ce General Leasing

O scurta descriere

Cu o experienta de peste 24 de ani pe piata utilajelor agricole din Romania, compania noastra are ca scop principal distribuirea catre fermieri a celor mai performante si eficiente echipamente prin solutii flexibile de finantare, cu un accent deosebit pe calitatea si disponibilitatea activitatilor de service si piese de schimb.

Masinile si utilajele agricole din portofoliul General Leasing sunt recunoscute la nivel mondial, fiind capabile sa creasca productivitatea in ferma, cu costuri mici de intretinere si fiabilitate garantata. Marcile de renume pentru care suntem importator unic autorizat in Romania precum, Massey Ferguson, Laverda sau Siloking, reprezinta garantia pentru clientii nostri ca investitiile facute in produsele noastre isi vor aduce aportul in dezvoltarea si profitabilitatea fermelor lor.

Service si piese de schimb

Pentru ca dvs. sa aveti certitudinea ca produsul achizitionat beneficiaza de cea mai buna intretinere si ca va avea o durata lunga de viata, compania noastra asigura activitatea de service prin tehnicieni instruiti prin programele de training dezvoltate de producatori si echipati cu cele mai noi instrumente de diagnoza si reparatii, ceea ce asigura calitatea interventiilor in garantie si postgarantie pentru toate utilajele din portofoliu.

Depozitele producatorilor special concepute pentru ca piesele de schimb sa fie livrate in intreaga lume in cel mai scurt timp posibil, programele de scolarizare la care participa specialistii General Leasing, si nu in ultimul rand, depozitele noastre de la punctele de lucru din tara, reprezinta garantia pt dvs. ca piesele sau accesoriile necesare vor fi identificate corecte, ca piesele originale vor respecta mereu aceleeasi standarde inalte de calitate, si poate cel mai important aspect, ca piesele comandate vor fi livrate rapid iar utilajele dvs. vor fi gata de lucru in cel mai scurt timp.

Partenerii nostri