× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

AgrarTec Award 2018 pentru combina MF IDEAL 2 vizualizari

21 Nov 2018


Combina de recoltat MF IDEAL primeste premiul AgrarTec Award 2018

Datorita premiului AgrarTec in categoria Agricultura, combina IDEAL de la Massey Ferguson se numara printre cele mai bune inovatii care au fost prezentate in acest an in cadrul expozitiei Austro Agrar din Tulln.

Printre numeroase candidaturi, combina IDEAL de la Massey Ferguson a fost evaluata de catre un juriu de specialitate independent si a primit medalia de argint AgrarTec pentru categoria utilaje agricole.

Combina MF IDEAL complet reproiectata va revolutiona recoltarea, deoarece imbina cel mai modern design de produs cu tehnologia avansata, care va depasi limitele a ceea ce se credea posibil pentru fermele din intreaga lume.

„De la lansarea sa, combina MF IDEAL a obtinut in mod constant rezultate excelente”, afirma inginerul Johann Gram, asociat administrator al Austro Diesel GmbH. „In cadrul Agritechnica 2017, combina a primit medalia de argint DLG pentru inovare, a fost aleasa Masina anului 2018 si a primit premiul publicului. Apoi a urmat premiul Red Dot. Acum, premiul AgrarTec reprezinta un alt moment important care subliniaza succesul companiei MF in ceea ce priveste inovatiile extraordinare si tehnologiile revolutionare”, adauga acesta.

MF IDEAL este o combina de recoltat de inalta performanta, complet noua, proiectata prin consultarea fermierilor si operatorilor din intreaga lume si implementarea cerintelor acestora. Datorita celor trei modele (cu puteri cuprinse intre 451 si 647 CP) din gama, combina stabileste noi standarde privind eficienta pe teren, asigurand cresteri semnificative in ceea ce priveste productivitatea si randamentul.

„Cu cea mai mare capacitate a buncarului de boabe, cea mai ridicata viteza de descarcare si cea mai mare suprafata de treier*, este incurajator sa observam inca o recunoastere de nivel superior pentru noile caracteristici exceptionale ale combinei IDEAL de la Massey Ferguson. MF IDEAL asigura conectivitate completa, reglaje complete si automate prin intermediul softului IDEALharvest™ si prin Vizualizarea in Timp Real a Fluxului de Recoltare. Inima combinei este constituita din cel mai eficient sistem de procesare proiectat vreodata la AGCO. Sistemul este pregatit sa obtina performante de exceptie in ceea ce priveste calitatea boabelor si a paielor, asigurand randament maxim pentru o gama foarte larga de culturi si conditii. Suntem foarte mandri si recunoscatori pentru cel mai nou premiu obtinut, insa nu dorim sa uitam cel mai ravnit premiu din industria noastra: alegerea combinei IDEAL de catre clien?ii de succes pentru asigurarea prosperitatii afacerile lor”, conchide Gram.

Premiul AgrarTec Award a fost decernat pe data de 21 noiembrie, cu ocazia deschiderii expozitiei Austro Agrar in Tulln.

*Pe baza datelor comparative prezentate pe site-urile web ale marcilor competitoare, valabile la data de 8 august 2017.Inapoi

Partenerii nostri