× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Demo Tour Moldova 3 vizualizari

10 Oct 2018


Combina Massey Ferguson Beta 7370, echipata cu header Ziegler Corn Champion 8R, va fi prezenta la Demo Show Moldova

Pe 18 octombrie General Leasing SA va participa la Demo Show Moldova, prima demonstratie de recoltat porumb cu 7 combine de la 7 producatori diferiti. La acest eveniment General Leasing se va prezenta cu o combina Massey Ferguson MF 7370 Beta cu un motor de 360 CP, cu 6 scuturatori si va fi echipata cu un header de recoltat porumb pe 8 randuri, Corn Champion de la Ziegler.

Combinele de recoltat MF Beta de la Massey Ferguson au un design simplu si practic, imbinand tehnologia cu o serie de dotari functionale usor de utilizat in camp, acolo unde timpul este un factor esential.
Motorul AGCO POWER a fost conceput pentru cele mai scazute costuri de operare din acest sector, concomitent cu respectarea celor mai recente reglementari in materie de emisii. In acest sens, folosind tehnologia SCR, motorul dispune de unul dintre cele mai avansate conceptii de pe piata, asigurand o protectie sportita a mediului.
Fiindca performantele sunt esentiale, motorul a fost conceput pentru a oferi o curba de cuplu optima, de care combina are nevoie pentru a mentine un debit de recoltate constant sub sarcina, in orice conditii. In plus, transmisiile cu frecare redusa ofera un consum de carburant incredibil de mic per tona. Acestia sunt parametrii importanti pentru o afacere de succes.

 

Hederul de recoltat porumb dispune de sectii individuale de recoltat porumb pe 8 randuri, prevazute cu lanturi cu racleti, valturi si tocatoare pentru tulpini, independente pe fiecare rand. Stiuletii desprinsi de placile de separare reglabile hidraulic, transportati de lanturile cu racleti sunt adusi catre centru de melcul stanga/dreapta de unde sunt preluati in combina de ruloul PFR, cu degete retractabile, apartinand elevatorului frontal al combinei. De la Ruloul de alimentare PFR stiuletii sunt preluati de transportorul cu lanturi si bare al elevatorului central al combinei reglat in mod diferit, la o distanta mai mare in comparativ cu reglajul de la recoltat grau.

Organul de treier si separare al combinei este cel clasic de la paioase, alcatuit din 3 cilindri, Batator, Postbatator si MCS, prevazuti fiecare cu gratar propriu: Contrabatator la Batator, Contrabatator Activ la Postbatator (ABC) si cel de al treilea gratar la MCS (Separator MultiCulturi) care poate fi activ sau suspendat din fluxul tehnologic dupa necesitati. Primul cilindru (batatorul clasic) va fi testat cu bare de inertie, dispuse intre barele de treier, pentru a spori Momentul cinetic al cilindrului batator. Testat astfel, acesta are astfel rol de volanta, compensand necesarul de cuplu motor. Exista si posibilitatea de obturare a cilindrului batator cu placi care reduc spargerile de boabe in cazul recoltarii porumbului foarte uscat. Din cabina se alege printr-o comanda electrica o turatie mai redusa la batator.

Contrabatatorul are un design inovator, fiind format din doua sectiuni. Sectiunea frontala dispune de interstitii de trecere mai mici pentru o mai mare capacitate de treier, necesare pentru recoltarea optima a paioaselor, iar sectiunea posterioara are interstitii mai mari, optime pentru oricare cultura, pentru o separare mai usoara. Pentru recoltat porumb sectiunea din fata trebuie sa aiba interstitii mai mari. Pe combina va fi montata sectiunea specifica pentru porumb, rapid interschimbabila cu cea de la recoltarea culturilor cu seminte mici (grau,orz,etc)

Ca reglaj specific pentru porumb contrabatatorului se regleaza la o distanta mai mare pe directie radiala, fata de batator, printr-o comanda electrica, efectuata direct din cabina. Separatorul multiculturi (MCS) poate fi reglat la o turatie mai joasa sau suspendat din flux functie de conditiile reale existente pe camp. Scuturatorii lungi, inchisi la baza, prevazuti cu patru trepte sunt construiti avand partile frontale special ranforsate pentru recoltarea porumbului, evitand spargerea boabelor.

Profilul orificiilor reglabile ale sitelor de la Massey Ferguson reprezinta cheia performantelor acestora. Sitele de inalta performanta sunt special concepute cu orificii variabile cu lamele de o forma anumita. Pentru porumb combina va fi prevazuta cu o sita superioara speciala de de mare performanta, reglabila electric din cabina. Tocatorul de paie este special conceput pentru a oferi performante inalte de tocare si de imprastiere pe sol pentru fermierii care efectueaza lucrari minimale ale solului.

Elementele fundamentale ale unei cabine bine proiectate sunt: spatiul, confortul si vizibilitatea. Noua cabina Skyline le ofera pe toate, asigurand un confort deplin al operatorului in orice moment. Vizibilitatea este excelenta, operatorul avand o vedere panoramica indeosebi asupra hederului, miristii, unitatii de descarcare si partii din spate a utilajului, gratie oglinzilor retrovizoare mari reglabile electric.

Buncarul de boabe are o capacitate ridicata de 9.000 litri si un debit de descarcare de 105 l/sec. Snecul de descarcare poate fi folosit pentru umplerea celor mai inalte remorci, in camp sau pe drum Noua interfata de control a operatorului este pe deplin intuitiva: maneta multifunctionala PowerGrip este amplasata deasupra cotierei care contine toate butoanele pentru cele mai frecvent utilizate comenzi. Cotiera poate fi deplasata in sus sau inainte pentru a se adapta operatorului, folosind cele doua manere situate in dreapta consolei. Cotiera din dreapta reprezinta unitatea centrala de operare unde se afla principalele butoane de actionare alaturi de comanda acceleratiei. Capitonata cu o captuseala moale de dimensiuni mari, cotiera a fost conceputa sa asigure repausul bratului in zilele lungi de lucru si un confort maxim. Maneta de avansare cu comanda prin impulsuri nu trebuie deplasata proportional cu viteza dorita de inaintare a utilajului, astfel ca operarea este mult mai putin obositoare. Perfect vizibil si accesibil, terminalul TechTouch 2 ofera toate informatiile relevante de performanta pentru setarea combinei, iar ecranul tactil de inalta definitie contine comenzi usor de utilizat si reglat. Tastatura cu membrana este pozitionata pe partea dreapta a cotierei si este folosita pentru a opera principalele functii ale combinei. Tastele moi si reliefate permit accesarea directa a meniurilor individuale ale terminalului TechTouch 2. Calculatorul permite reglarea automata a combinei pentru pana la 15 tipuri de culturi.

Programul evenimentului:

  • 10:30 Primire & Inregistrare invitati
  • 10:45 – 11:00 Prezentare A.P.I.M.A.R. si firme participante
  • 11:00 – 12:30 Demonstratii cu combine
  • 13:00 - Networking
  • 14:00 – 15:00 Demonstratii individuale

Accesul se face doar pe baza de invitatie!

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati unul dintre reprezentantii zonali:

Lucian Cihodaru: 0730 055 874

Matei Stirbu: 0730 055 864

Viorel Viziteu: 0731 793 710Inapoi

Partenerii nostri