× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

IsoMatch Voice Control - o noua experienta pentru control. Controlul fara maini al masinilor si al terminalelor universale. 2 vizualizari

16 Sep 2015


Kverneland Group dezvolta o aplicatie software unica care permite controlul tuturor masinilor Kverneland si terminalelor Kverneland si Vicon ISOBUS fara a fi nevoie de maini.
Cu aplicatia IsoMatch Voice Control, fermierul poate da comenzi vocale telefonului, ce va permite operarea masinii si functionalitatea terminalului universal, in functie de nevoile sale.

Agricultura de precizie poate fi o provocare
Numarul de caracteristici si procese ce pot fi vazute si controlate cu masini agricole de precisie este in crestere.
Fermierul are nevoie de un control usor in timp ce se asigura ca totul este sigur atunci cand lucreaza in camp cu masinile sale. Acest lucru devine mai provocant cu cat agricultura de precizie evolueaza.
Fermierul trebuie sa-si controleze masina, terminalul, directia si sa asigure operatiuni sigure in acelasi timp.

Control fara maini
Solutia este aplicatia IsoMatch Voice Control ce permite un control mai bun si operatiuni sigure.
Fermierul poate configura diferite masini si terminale de control pe telefonul sau, si poate controla functiile doar printr-o comanda vocala prin castile Bluetooth sau difuzor.
Prin urmare, masina si terminalul reactioneaza la comenzi, oferind fermierului posibilitatea de a vizualiza si controla sarcinile sale intr-un mod mult mai bun. 

Control la un nivel superior
Operarea fara maini a masinii si a tuturor functiilor terminalului are in mod clar beneficii.
Fermierul poate asigura lucrul in siguranta prin concentrarea atentiei asupra a ce are de facut fara a fi nevoie sa monitorizeze terminalul. Astfel, se reduce oboseala si se mareste confortul.
Pentru mai multe informatii despre functiile IsoMatch, va rugam sa vizitati pagina www.kvernelandgroup.com/Brands-and-Products/iM-FARMING/IsoMatch .Inapoi

Partenerii nostri