× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Kverneland lanseaza o masina de erbicidat autopropulsata - Kverneland IXDRIVE 3 vizualizari

16 Sep 2015


Gama de masini de erbicidat Kverneland devine completa odata cu introducerea masinii de erbicidat autopropulsata iXdrive.
Kverneland iXdrive 4240 si 5240 vor fi lansate la targul Agritehnica 2015, din Hanovra, Germania.

Design ergonomic si confort excelent 
"Masina de erbicidat autopropulsata a fost conceputa cu un mare accent pus pe fiabilitate, durabilitate si intretinere usoara pentru a asigura operatiuni eficiente din punctul de vedere al costurilor", spune Jeroen van Turenhout, manager de produs. "Masina iXdrive este o combinatie de ergonomie, economie, eficienta si confort, toate intr-o singura masina.
Lucrarile de stropire sunt adesea indeplinite in perioade scurte de timp, astfel este nevoie de o capacitate mare. Cabina este spatioasa, are o buna vizibilitate si ofera operatorului tot confortul de care are nevoie", adauga Jeroen van Turenhout.

Tehnologia de stropire Kverneland
Panoul de control complet EasySet este localizat intre roti, in partea stanga a masinii IXdrive.
Panoul de control include valvele electrice, pompele, filtrele, vasul de inducere chimica si conexiunile furtunurilor.
In concluzie, pentru umplerea si golirea rezervorului intr-un singur loc aveti la dispozitie toate comenzile.
Panoul de control este bine protejat in spatele unei usi de protectie.

Masina iXdrive este dotata standard cu sistemul automat de control al valvelor iXclean Pro.
Acest lucru inseamna ca toate functiile pot fi controlate din cabina.
Comutarea intre umplere, agitare, stropire, diluare, amorsare, clatire si curatire rezervor, este extrem de usoara, trebuie doar sa apasati butonul!

Aplicatia IsoMatch GEocontrol este disponibila ca optiune pe terminalul IsoMatch Tellus. In combinatie cu un receptor GPS, acesta indeplineste nevoile viitoare in materie de agricultura inteligenta, eficienta si usoara.
Operatorul poate fi concentrat pe condusul masinii, in timp ce IsoMatch GEOcontrol usureaza sarcinile de lucru.

Rampe de stropire profesioniste si de inalta tehnologie
Masina iXdrive va fi disponibila in combinatie cu rampa de stropire HSS, de la 27 pana la 40 m, sau rampa de stropire din aluminiu HSA, de la 24 pana la 30 m.
Rampa HSS cu pliere in trei parti combina o greutate minima cu o rezistenta si cu o stabilitate maxima.
Rampa de stropire din aluminiu HSA protejeaza eficient suportii duzelor in interiorul profilului din partea de jos si este conceputa pentru o curatire usoara.
Legatura din aluminiu, in loc de sudura, duce la o greutate mai mica si are o rezistenta remarcabila.

Ambele rampe de stropire sunt dotate standard cu sistemul de recirculare al liniilor de stropire iXflow, cu control al valvelor pneumatice pentru a crea un sistem de stropire ce reactioneaza rapid, potrivit pentru viteza mare de stropire si functii automate cu GPS. Mai mult, masina iXdrive este echipata cu un paralelogram purernic suspendat, ce ofera cea mai buna stabilitate in diferite conditii de drum sau de teren.

Solutia pentru protectia optima a culturii
Pentru o protectie optima a culturii, masina iXdrive este disponibila cu trei garde la sol diferite si combinatii ale latimii rotilor.
Latimea reglabila hidraulic a ecartamentului asigura posibilitati optime de spatiere intre randuri, in diferite culturi.

Suspensia hidro-pneumatica pe ambele axe ofera confort operatorului si stabilitate rampei in timpul transportului si lucrului in camp.
Suspensia 3D a axei spate permite miscarea acesteia, dar limiteza influenta denivelarilor la rampa de stropire.
Sasiul puternic cu centru de greutate optim asigura o distributie perfecta a greutatii, 50:50, in orice situatie, fara a fi influentat de gradul de umplere a rezervorului sau de pozitia rampei de stropire.
Manevrabilitatea este garantata prin virarea cu 2 sau cu 4 roti directoare, cu functia ErgoDrive ca standard si deplasarea laterala in stil crab.Inapoi

Partenerii nostri