× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Kverneland u-drill - acum disponibil in latimi de lucru de 3 si 4 m 2 vizualizari

16 Sep 2015


Kverneland Accord, ca specialist al tehnologiei de semanat, a marit gama combinatiilor de semanat u-drill prin adaugarea versiunii rigide, cu latimi de lucru
de 3 si 4 m.
Masinile sunt disponibile, fie in combinatia standard (u-drill), sau in versiunea pentru semanat si fertilizat (u-drill plus).
u-drill lucreaza la viteze mari, in jur de 10-18 km.h, mentinand in acelasi timp o adancime consistenta de semanat. 

Zonele de lucru
Semanatorile u-drill de 3 si 4 m, cu cadru robust si stabil, in forma de V, au un design modular, la fel ca a semanatorii u-drill de 6 m.
Sunt disponbile pana la sase zone de lucru. 
Zona 1: un packer frontal cu roti cu diametrul de 800 mm, pentru nivelarea solului 
Zona 2: doua randuri de discuri conice de 450 mm cu unghi agresiv, luate de la grapa cu discuri Qualidisc.
Zona 3: un packer cu roti decalate, cu un diametru de 900 mm, recompacteaza solul inainte de semanat si reduce cerintele de tractiune.
Zona 4: inima semanatorii u-drill - brazdarele CD Kverneland - foloseste doua discuri de otel cu pasul intre randuri de 12.5 cm.
Zona 5: rotile de tasare si de control ale adancimii - cu un profil mai ingust, brazdarul CD nu are nevoie de o apasare mare pentru a penetra solul, iar o mare parte din apasarea de 100 kg pe brazdar va fi transferata la acestea.
Zona 6: se poate alege intre o grapa pentru acoperire tip pieptene cu degete drepte sau a uneia cu degete in forma de S - dvs. decideti care este potrivita pentru tipul de sol lucrat.

Versiunea pentru aplicarea simultana a semintelor si a fertilizantilor, ofera doua modalitati de plasare a fertilizantului pentru a indeplini cerintele clientilor.
Prima versiune ofera plasarea fertilizantului in al doilea rand de discuri din zona 2, pentru a plasa fertilizantul lateral si mai adanc fata de samanta, distanta intre randurile de fertilizant fiind de 25 de cm. 
A doua versiune este plasarea fertilizantului impreuna cu samanta la brazdarele CD.

ISOBUS si gestionarea complet automata la capete de camp
O serie de noi caracteristici sunt incluse precum, un sistem de gestionare complet programabil. Folosind un singur buton, operatorul poate incepe secventa de intoarcere 
la capat de camp cu operarea automata in etape cronometrate pentru fiecare grupa (roti, discuri, bara de brazdare).
Ca rezultat, semanatoarea are nevoie doar de o valva hidraulica cu dubla actiune pentru a opera. De asemenea, dispozitivul pentru dozare se opreste automat la inceperea secventei de intoarcere la capat de camp. Aceasta asigura ca nu se vor pierde seminte prin dubla semanare.
u-drill indeplineste standardele Isobus 11783, cu capacitatea de a controla individual elementele principale ale semanatorii de la ecranul IsoMatch Tellus (sau de la orice ecran compatibil Isobus 11783). Acesta va fi un avantaj important.
GEOcontrol este disponibil ca echipament optional, ce include functia de semanat cu norme variabile de seminte si controlul pe sectiuni a latimii de lucru, ca parte a pachetului aplicatiei.
Sunt disponibile optional celule de cantarire la versiunile numai cu seminte, ce pot fi instalate sub buncarul de seminte pentru a reda in timp real cantitatea semintelor ramase in buncar.

Dispozitivul de dozare
In functie de versiunea masinii, unul sau doua dispozitive de dozare actionate electric, ce sunt situate central sau lateral, asigura o dozare excelenta a semintelor si a fertilizantului.
Norme ale semintelor de la 2 la 400 kg/ha cu doar 4 rotoare standard, pentru seminte mari sau delicate si pentru fertilizant, sunt posibile. Pentru a schimba rotoarele nu este nevoie de nici o unealta.
Sistemul "e-com" poate fi controlat optional prin GPS si este complet compatibil ISOBUS.
Latimea de transport corespunde cu latimea de lucru a masinii iar packerul cu roti din spate actioneaza ca un dispozitiv de transport.
Semanatoare u-drill combina tehnologia inovatoare cu cunostintele si productivitatea demonstrate la predecesoarea ei, Kverneland MSC.Inapoi

Partenerii nostri