× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Combina MF Ideal - Masina anului 2018 4 vizualizari

15 Nov 2017


Noua combina IDEAL de la Massey Ferguson primeste doua premii de top la Masina Anului de la Agritechnica!

Combina IDEAL de la Massey Ferguson a castigat un premiu prestigios la Targul de la Hanovra si anume Masina Anului precum si mult ravnitul Premiu pentru Votul Public.

“AGCO este foarte mândra de toate brandurile sale, si de toate premiile pe care echipa noastra le-a primit,” spune Dr. Rob Smith, Vice Presedinte Senior si Director General Europa si Orientul Mijlociu, AGCO.

Vorbind în cadrul ceremoniei de premiere de la târgul Agritechnica din Hanovra în data de 14 noiembrie, acesta a adaugat:

“Fiecare premiu în sine este foarte important, dar noi suntem deosebit de mândri de premiul pentru votul public. Nu numai ca jurnalistii experti au recunoscut dezvoltarea exceptionala a combinei, dar si cea mai mare parte a celor 50.000 de voturi exprimate de catre fermieri, utilizatori si fani s-a îndreptat catre combina Ideal".

Thierry Lhotte, Vice Presedinte si Director General Massey Ferguson, a spus:

“Toata lumea de la Massey Ferguson este extrem de onorata ca MF a primit aceste premii prestigioase pentru combina IDEAL. Aceasta gama noua de combine este o schimbare de-a dreptul revolutionara ce propulseaza Massey Ferguson direct în fruntea segmentului combinelor de recoltare.”

MF IDEAL a obtinut premiul de top la categoria Combine de recoltat, în cadrul competitiei Masina Anului, care este judecata de un juriu international de jurnalisti agricoli din revistele europene de comert si este organizata de editura germana DLV.

IDEAL de la Massey Ferguson este o gama complet noua de combine de recoltat de înalta performanta, conceputa plecând de la nevoile si cerintele preluate direct de la fermieri si operatori din întreaga lume. Gama stabileste noi niveluri de eficienta în domeniu si include trei modele de la 451 la 647 CP concentrate ferm pe obtinerea unor câstiguri semnificative în productivitate si volumul productiei.

"Cu cel mai mare buncar de cereale disponibil pe piata europeana, cea mai rapida rata de descarcare si cea mai mare suprafata de treier, este interesant sa vedem înca un premiu de top prin care sunt recunoscute noile caracteristici exceptionale de pe MF IDEAL", spune Adam Sherriff , Manager Market Development Recoltare Massey Ferguson.

 Inapoi

Partenerii nostri