× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Noi functionalitati menite sa sporeasca performantele combinelor de recoltat Massey Ferguson 3 vizualizari

04 Sep 2015


Pe langa cele doua noi modele de combine MF Activa, Massey Ferguson continua sa imbunatateasca specificatiile si functionalitatile gamei sale de combine de recoltat in vederea imbunatatirii operarii si performantelor pentru sezonul 2016.

„Incep sa se vada, intr-adevar, beneficiile recentelor investitii semnificative ale AGCO in unitatea de utilaje de recoltat de la Breganze, in Italia. Acestea au insemnat introducerea unor tehnici de fabricatie si echipamente de ultima generatie care sporesc si mai mult calitatea si fiabilitatea,” declara Adam Sherriff, Manager de Marketing al Massey Ferguson.
„Clientii au si ei de castigat de pe urma investitiilor in cea mai moderna instalatie de vopsire a combinelor din Europa. Finisarile superioare sporesc durabilitatea si valoarea reziduala a combinelor,” adauga acesta.

 

O descarcare mai rapida a combinelor MF Activa S

Pentru sezonul 2016, combinele MF Activa S cu cinci sau sase caisori vor fi dotate cu un snec de evacuare mai lung care va asigura viteze de descarcare mai mari.
Modelele cu separator multiculturi dispun de un snec cu lungimea de 5 m si au un debit de descarcare de 105 litri/sec, iar cele fara separator au un snec lung de 4,5 m cu un debit de descarcare de 85 litri/sec. Contrabatatorul sectionat, care poate fi schimbat prin intermediul filtrului de pietre, este acum o dotare din fabricatie menita sa sporeasca versatilitatea treierarii intr-o serie intreaga de culturi.

 

Optiunea ParaLevel pentru combinele cu doua roti motoare

Sistemul unic ParaLevel de la Massey Ferguson este acum disponibil ca optiune pentru versiunile cu doua roti motoare ale combinelor MF Beta 7360 PL si MF Beta 7370 PL.
Sistemul rentabil ParaLevel va aduce beneficii exploatatiilor agricole cu pante usoare cu inclinatie de pana la 15% si teren ondulat, imbunatatind astfel productivitatea si mostrele de boabe fara a fi necesare investitii in utilaje cu tractiune integrala 4WD.
ParaLevel are si avantajul distinct de a putea fi folosit pe combine cu pneuri late de pana la 800/65 R 32s si de a se incadra in latimea de transport de 3,5 m pentru combinele MF 7360 Beta.

 

Echipament AgCommand standard pe combinele Massey Ferguson Beta

Combinele Massey Ferguson Beta vin acum cu echipamentul de telemetrie AgCommand ca dotare standard. Optiunile includ acum si un nou carlig de remorcare Rockinger si un contrabatator sectionat instalat din fabricatie.
Toate combinele MF Activa si MF Beta Flatland sunt disponibile cu componente rezistente la uzura, precum si cu specificatii pentru culturile de orez pentru un plus de flexibilitate, iar daca este necesar, fara tocator de paie.

 

Noua generatie de hedere PowerFlow de 9,2 m

Massey Ferguson introduce o versiune de noua generatie a hederului PowerFlow cu latimea de 9,2 m (30 ft), prevazut cu acelasi snec SuperFlow vazut prima oara la versiunea cu latimea de 10,74 m. Cu un diametru de 762 mm, snecul SuperFlow ofera o suprafata de lucru cu 41% mai mare decat orice alt design concurent.
Acesta asigura o colectare imbatabila a recoltei de la benzile mobile, cu o alimentare remarcabila si uniforma cu varfurile inainte in elevator. PowerFlow este dovedit ca sporeste randamentul in culturile de rapita cu pana la 70%, sporind performantele si la alte culturi.
Combinele MF Centora cu opt caisori si utilajele hibride MF Delta sunt acum prevazute cu un nou contor de recolta, doua puncte centrale de ungere, cate unul de fiecare parte a utilajului, precum si lumini de lucru suplimentare si puncte de conectare la distanta. S-au introdus o multime de alte mici modificari menite sa sporeasca durabilitatea si eficienta in operare.Inapoi

Partenerii nostri