× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Noile combine MF Activa de la Massey Ferguson sunt propulsate de motoare avansate 5 vizualizari

09 Sep 2015


Massey Ferguson lanseaza doua noi combine pentru sezonul 2016 – noua combina MF 7340 Activa, propulsata de cel mai recent motor extrem de avansat cu patru cilindri, alaturi de noua combina MF 7344 Activa, propulsata de un motor cu sase cilindri.

 

Combina MF Activa 7340 cu motor cu patru cilindri

Combina MF Activa 7340 este propulsata de cel mai recent si mai avansat motor AGCO Power de 4,9 litri si 176 CP cu patru cilindri, care foloseste o tehnologie de motorizare inovatoare pentru a spori densitatea de putere. Astfel, motorul cu patru cilindri este capabil sa ofere performante inegalabile pentru a imbunatati eficienta si economiile.

„A trecut ceva timp de cand o combina era propulsata de un motor cu patru cilindri,” declara Adam Sherriff, Manager de Marketing la Massey Ferguson. „Acesta ofera beneficiile functionale ale unui motor cu sase cilindri, insa intr-un pachet mai usor si mai mic.”

Motorul cu cilindree mare, de 4,9 litri, si patru valve/cilindri dispune de un sistem de injectie a carburantului in rampa comuna de a patra generatie si de o tehnologie SCR (reductie catalitica selectiva) care indeplineste cele mai recente standarde de emisii cu un consum scazut de carburant.

La acesta se adauga un nou panou de comanda cu conexiune CANbus in cabina. Ecranul color arata o serie de informatii despre functionarea motorului si a combinei.
Un nou contrabatator „sectionat”, care poate fi schimbat prin intermediul filtrului de pietre, imbunatateste si mai mult calitatea de recoltare a combinei versatile intr-o serie de culturi. Astfel, operatorul poate schimba rapid si usor sectiunea frontala a contrabatatorului, de exemplu, la o unitate de porumb mai larga, fara a fi necesara indepartarea elevatorului.

 

Combina MF Activa 7344 cu motor cu sase cilindri si heder PowerFlow

Noua MF Activa 7344, care inlocuieste combina MF Activa 7244, este acum disponibila cu optiunea unui heder PowerFlow cu o latime de 5,5 m. Aceasta aduce beneficiile barei de taiere pentru debit sporit utilizatorilor de combine mai mici, oferind performante inegalabile in culturile de rapita, odata cu imbunatatirea taierii si debitului de recoltare intr-o serie larga de culturi.

„Hederul PowerFlow este dovedit ca sporeste productivitatea cu pana la 73% la culturile de rapita, 15% la grau si 12% la culturile de orz. Este deosebit de util si in conditii dificile, ajutand fermierii sa isi recolteze mai bine si mai rapid culturile,” explica Adam Sherriff.

Gama existenta de bare de taiere FreeFlow, cu optiune Terra de control al auto-orizontalizarii, ramane disponibila cu latimi intre 4,2 m si 6,6 m.
Combina MF Activa 7344 cu cinci caisori este propulsata de un nou motor avansat AGCO Power de 7,4 litri si 218 CP cu sase cilindri. Acest motor fiabil, puternic si cu un consum eficient de carburant este menit sa ofere cu precizie cuplul si raspunsul necesar pentru o performanta eficienta in momentul recoltarii.

Noua MF Activa 7344 beneficiaza, de asemenea, de aceeasi toba de treierare si acelasi contrabatator cu reglare independenta ca MF Activa 7340. Aceasta beneficiaza si de contrabatatorul cu biter activ posterior pentru o treierare optima intr-o gama larga de culturi si conditii.
Combina dispune de aceeasi maneta noua multifunctionala si acelasi terminal ca MF Activa 7340, alaturi de o noua stilizare. Aceasta urmeaza stilul familiei de combine Massey Ferguson cu un nou plafon de cabina, partea superioara gri si o noua calota in spate pentru paie. Un carlig de remorca Rockinger mai lat cu flansa este o alta optiune noua.Inapoi

Partenerii nostri