× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Website-ul companiei General Leasing are o casa noua odata cu venirea primaverii 3 vizualizari

16 Mar 2016


Suntem bucurosi sa anuntam lansarea noului website General Leasing S.A.

Din luna martie a acestui an, website-ul companiei are un nou look: o structura noua, un design clar si usor de inteles, o incarcare rapida si usurinta in navigare, cele mai noi si relevante informatii despre produsele si serviciile noastre. Toate acestea au fost realizate cu scopul de a face ca experienta utilizatorului sa fie cat mai placuta, iar comunicarea cu publicul nostru sa fie mai eficienta.

Fermierii din Romania sunt din ce in ce mai constienti ca accesul la Internet are o multitudine de beneficii. Acestia pot sa utilizeze Internetul ca modalitate de promovare a propriei afaceri, dar si ca modalitate de informare. De exemplu, atunci cand isi doresc sa afle care sunt noutatile din industria masinilor si utilajelor agricole sau atunci cand vor sa cumpere un tractor sau o combina pentru fermele lor.

Cunoscand importanta crearii si mentinerii unei comunicari excelente cu publicul nostru, dar si prezenta companiei in mediul online, am dezvoltat acest website pornind de la cererile publicului nostru care isi  doreste sa aiba acces rapid la informatii despre masinile si utilajele agricole pe care le comercializam. 

General Leasing a intrat in contact cu un numar foarte mare de fermieri din Romania, de-a lungul a 24 de ani de activitate. Pentru ca multi dintre acestia au un program foarte strans cu activitatile agricole, ei isi doresc sa aiba la dispozitie, intr-un timp foarte scurt, cat mai multe detalii despre utilaje sau despre companie.

Astfel, fata de vechea pagina, noul website vine in ajutorul fermierilor si poate fi folosit ca un indrumator online, utilizatorii avand acces la o multitudine de informatii precum:

  • O vedere de ansamblu asupra furnizorilor si a produselor pentru care suntem importator unic autorizat in Romania pentru brandurile Massey Ferguson, Laverda si Dieci, dar si informatii despre produsele altor parteneri, precum Kverneland, Olimac, Siloking, Ziegler sau Mazzotti;
  • Brosuri ale gamelor complete de utilaje sau ale unor produse, traduse in limba romana;
  • Prezentari video ale utilajelor si ale tehnologiilor cu care acestea sunt dotate din fabrica sau pot fi echipate optional;
  • Informatii despre serviciile pe care compania le ofera: solutii de finantare pentru fermieri, activitatea de service sau cea de piese de schimb;
  • Contacte ale reprezentatilor de vanzari pentru fiecare judet in parte, dar si pentru centrele zonale din tara;
  • O sectiune dedicata utilajelor second hand aflate in stoc.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va invitam sa incepeti navigarea de la pagina Homepage din cadrul site-ului.Inapoi

Partenerii nostri