× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Premiul Red Dot 2 vizualizari

09 Apr 2018


'Best of the Best'- Combina IDEAL de la Massey Ferguson câstiga

Premiul Red Dot : Design Produse 2018

Noua combina de recoltat IDEAL de la Massey Ferguson a primit titlul "Red Dot: Best of the Best" -Cel Mai Bun dintre Cei Buni - în categoria vehiculelor comerciale Red Dot Design Award:Design Produse 2018.

Peste 6.300 de produse din 59 de tari au fost înscrise în competitia Red Dot din acest an. Toate produsele au fost evaluate individual de catre un juriu international format din 40 de profesionisti independenti din domeniul designului industrial.

Noua combina IDEAL dezvoltata de Massey Ferguson este un "Schimbator De Joc" în domeniul recoltarii. La aceasta este îmbinat designul de ultima ora cu tehnologia conectata la vârf, deschizând noi frontiere neexplorate privind recoltarea, pentru fermierii din întreaga lume.

Juriul a identificat ca importanta aceasta noua generatie de combine de recoltat pentru designul de înalta calitate, fara precedent, recunoscând caracteristicile inovatoare ale MF IDEAL si stilul elegant ornat în grafit, negru plumb.

Premiul Red Dot: Designul produsului reprezinta unul dintre cele mai distinse premii pentru design si inovare. MF IDEAL a reusit sa impresioneze juriul acestei competitii prestigioase, detasându-se dintre alte produse ale altor sectoare si industrii.

"De la lansarea sa, IDEAL de la Massey Ferguson nu a încetat sa obtina rezultate extraordinare", spune Francesco Quaranta, Vicepresedinte pentru Vânzari, Marketing si Management Produse Massey Ferguson pentru Europa si Orientul Mijlociu. "La emisiunea Agritechnica din Germania din 2017, combina IDEAL a primit medalia de argint DLG pentru inovare, a fost denumita Masina Anului 2018 si a obtinut Premiul pentru Votul Public. Premiul Red Dot: pentru Design Produse 2018 "Cel Mai Bun dintre cei Mai Buni" reprezinta o alta piatra de hotar importanta care dovedeste succesul companiei mama AGCO a Massey Ferguson, în asigurarea de noi modele si inovatii superioare. "

IDEAL de la Massey Ferguson este o gama complet noua de combine de recoltat, la realizarea designului s-au utilizat cerinte preluate direct de la fermieri si de la operatori din întreaga lume. Gama stabileste noi niveluri de eficienta în domeniu si include trei modele cu puteri de la 451 pâna la 647 CP, concentrându-se ferm pe asigurarea unor avantaje semnificative în ceea ce priveste eficienta si productivitatea.

"Cu cea mai mare capacitate a buncarului de boabe disponibila acum pe piata europeana, cea mai rapida viteza de descarcare si cea mai mare suprafata de treier *, este încurajator sa observam înca o recunoastere de nivel superior pentru noile caracteristici exceptionale ale IDEAL de la Massey Ferguson", remarca Francesco. "Combina IDEAL ofera conectivitate completa, reglaje complete si automate prin intermediul softului IDEALharvest ™ si prin vizualizarea în timp real a fluxului de recoltare. Inima combinei este constituita din cel mai eficient sistem de procesare proiectat vreodata la AGCO. Sistemul este pregatit sa obtina performante de exceptie în ceea ce priveste calitatea boabelor si a paielor, manipularea boabelor, eficienta energetica si productivitatea, lucrând în conditii extrem de diferite. "

"Suntem mândri sa primim atâtea premii deosebite pentru gama de combine de recotat IDEAL de la Massey Ferguson", adauga el. "Dar acum ne îndreptam catre premiul cel mai râvnit în industria noastra - alegerea  combinei IDEAL de catre clientii de succes pentru asigurarea prosperitatii afacerile lor".

Ceremonia de decernare a premiului Red Dot va avea loc la Aalto Theater din Essen, Germania, pe 9 iulie.

* Pe baza datelor comparative prezentate pe site-urile web ale marcilor competitoare asa cum erau la data de 8 august 2017.Inapoi

Partenerii nostri