× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Tractorul anului 5 vizualizari

08 Nov 2018


Massey Ferguson MF 6713 castiga

Premiul de finalist al Tractorului Anului

Massey Ferguson, o marca globala a AGCO (NYSE: AGCO), este onorata sa primeasca un premiu de finalist pentru MF 6713 in categoria de Tractoare Best Utility a Anului 2019.

"Suntem mandri ca MF 6713 a fost nominalizat pentru acest premiu de catre juriul de experti din 25 de reviste de top din intreaga Europa", spune Francesco Quaranta, vicepresedinte pentru vanzari, marketing si produse, Massey Ferguson pentru Europa si Orentul Mijlociu (EME).

"Acest premiu de Finalist, care urmeaza modelului MF 5713 SL, care a castigat cel mai bun tractor de utilitate al anului in 2016, confirma faptul ca Massey Ferguson continua sa stabileasca standardul in acest segment important. Aceste tractoare moderne sunt proiectate si construite pentru a oferi nu numai fiabilitatea si caracteristicile esentiale pentru utilizatori, ci si livrarea de valoare pentru costuri prin operatiuni eficiente din punct de vedere economic: tractorul potrivit - la pretul potrivit. "

Designul inovator, simplu si caracteristicile moderne ale modelului MF 6713 de 130 CP il fac un tractor usor de utilizat, care ofera performante fara compromisuri. Aceasta tehnologie este completata de un nou pachet complet de -detinere, proprietate, utilizare- oferind o valoare exceptionala pentru bani printr-un cost cu totul inclus, incepand de la doar 28,50 € / zi.

Pace totala a mintii

Cheia succesului modelului MF 6713 al Massey Ferguson este vanzarea ca "pachet complet", abordare care ofera un cost fix si deosebit de scazut al proprietatii-detinerii-utilizarii, incluzand garantia extinsa MF Care pentru cinci ani sau 2.500 ore. Pentru un client tipic MF 6713 rezulta un pret net de la min. € 28,50 / zi.

Prin crearea unui pachet care sa aduca impreuna un pret de vanzare competitiv si cu o finantare cu garantia extinsa MF Care a producatorului Massey Ferguson, ofera clientilor o liniste totala. Aceasta inseamna ca clientii au posibilitatea de a obtine exact ceea ce au nevoie, la pretul potrivit si, important, cunosc costul total pentru intreaga perioada.

Specificatii cu Clasificare de varf

Ca rezultat al investitiei de 350 de milioane de dolari pentru a dezvolta o gama complet noua, MF 6713 este un produs cu cel mai modern design si tehnologie din acest sector. Cu o tehnologie moderna de varf, dar simpla in toate domeniile, MF 6713 combina performanta si economia cu usurinta in utilizare.

Fiind un tractor foarte performant, MF 6713 are un ampatament de 2.5m si o capacitate la ridicator de 5.2 To si ofera cele mai moderne: cabina, motor, transmisie, punte spate si hidraulica din clasa sa.

Operatorii sunt inzestrati cu o cabina cu climatizare de prima clasa. Proiectata si construita in unitatea Beauvais a lui Massey Ferguson, spatiul ei larg de lucru ofera niveluri ridicate de confort si control.

Puterea este livrata de un motor AGCO POWER de 4.4 litri, cu patru cilindri, echipat cu sistemul premiat "Totul in Unu". Acest sistem inteligent, compact, reduce emisiile fara a compromite puterea sau vizibilitatea si este complet liber de intretinere.

Miscarea este transmisa printr-o cutie de viteze complet noua, foarte eficienta, dezvoltata de Massey Ferguson special pentru tractoarele din seria MF 6700. Intre timp, cutia de viteze standard cu inversor electro-hidraulic ofera schimbarea sensului de deplasare fara apasarea ambreiajului.

Usurinta in operare este imbunatatita si de designul modern, ergonomic, care ofera un nivel ridicat de control si automatizare. Actionarea electro-hidraulica a dispozitivului de blocare a diferentialului si a sistemului de tractiune integrala, de exemplu, dezactiveaza si activeaza automat sistemele la aplicarea franarii si in functie de viteza.

MF 6713 este tractorul ideal pentru incarcatoare si este pe deplin compatibil cu o gama larga de modele de incarcatoare din gama Massey Ferguson, care poate fi livrata din fabrica si include controlul cu un joystick dedicat. Suplimentar performantele sunt imbunatatite cu sistemul hidraulic optional de 100 litri / min.

"Cand clientii nostri cumpara un MF 6713 stiu ca se pot baza pe Massey Ferguson pentru a furniza exact specificatiile si caracteristicile de care ei depind pentru a imbunatati performantele si eficienta", adauga dl Quaranta. "Cu pachetul nostru total clientii vor obtine nu numai cea mai buna valoare pentru bani, ci si capacitatea de a stabili costul de detinere proprietate utilizare. Si pentru afacerile agricole de astazi, este un beneficiu extrem de valoros. "Inapoi

Partenerii nostri