× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

General Leasing a inaugurat pe data de 12 iunie 2015 noul centru din Podu Iloaiei din judetul Iasi 8 vizualizari

30 Jul 2015


Facand parte dintr-un amplu plan de dezvoltare ce are ca scop final atingerea unui nivel optim in ceea ce priveste capacitatea de a deservi fermierii din intreaga tara prin consultanta pentru achizitia de utilaje agricole, service si piese de schimb, centrul regional din Podu Iloaiei va raspunde de judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Vaslui si Bacau. Pentru realizarea acestei investitii, punand la socoteala si achizitia terenului, General Leasing a alocat peste 750 000 EUR.

Din suprafata totala a terenului de 10000 mp, 3000 mp au fost rezervati pentru prezentarea de utilaje agricole din portofoliul General Leasing si pentru parcare. Cladirea are o suprafata totala construita de 535mp fiind impartita in 4 zone principale:

  • Atelier reparatii pe o suprafata de 155 mp in care pot intra in acelasi timp si cea mai mare combina, si cel mai mare tractor Massey Ferguson
  • Magazia de piese de schimb pe doua etaje cu o suprafata totala de 160 mp are o acoperire de cateva mii de repere dintre cele mai solicitate, dar si cateva sute dintre cele mai rar solicitate. In cazul in care o anumita piesa nu se regaseste pe stoc, aceasta este solicitata mai departe la magazia centrala de piese de schimb General Leasing de la Slobozia
  • Spatiul de la parter, ce a fost alocat pentru un birourile pentru relatii cu clientii, include si un magazin de piese de schimb si materiale promotionale
  • Spatiul de la etaj a fost alocat pentru spatiile de birouri, sala de conferinte etc.

 

Planul cladirii a fost analizat si realizat de arhitect impreuna cu directorii General Leasing, cu scopul de a obtine o circulatie fluenta intre atelierul de service, magazia de piese de schimb, birourile vanzatorilor, cele ale contabilitatii si showroom. Rezultatul final, ce respecta si standardele AGCO privind punctele de lucru, va reprezenta modelul pentru toate celelalte noi puncte de lucru pe care General Leasing le va ridica in tara.

Investitiile in astfel de sedii ce indeplinesc anumite standarde sunt cerute de Massey Ferguson, pe care General Leasing ii reprezinta. Acestea reprezinta garantia ca utilajele agricole comercializate sunt sprijinite de service profesional si de rapiditate in furnizarea de piese de schimb si nu in ultimul rand, aceste investitii intaresc imaginea General Leasing si a marcilor de talie mondiale reprezentate in Romania. In plus, un sediu nou, arata unui cumparator mai sceptic ca are de-a face cu o firma serioasa, care este dispusa sa faca investitiile necesare pentru a putea fi mai aproape de fermieri si a raspunde mai rapid solicitarilor acestora.

La inaugurarea de la Podu Iloaiei au participat 200 de invitati, majoritatea fiind fermieri din cele 6 judete de care noul centru raspunde. Printre invitati a fost prezent si Business Managerul Massey Ferguson pe Europa Centrala, Frederic Moreau, cel care a lucrat indeaproape cu General Leasing in primii 2 ani dupa semnarea parteneriatului de distributie in Romania.

La ora actuala, in compania General Leasing lucreaza 120 de persoane, majoritatea cu o stabilitate indelungata in firma. “Sunt oameni care au lucrat in agricultura si pot sa dea oricand fermierilor sfaturi competente. Daca insumam anii de agricultura ai tuturor angajatilor din General Leasing, depasim usor 1.000 de ani. Am avut un mentor foarte bun, timp de 22 de ani, pe Marin Capizisu. El a fost unul dintre initiatorii agriculturii moderne romanesti”, spune Remus Radulet, directorul general.Inapoi

Partenerii nostri