× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Utilajele expuse la targul Agriplanta 2016 3 vizualizari

16 May 2016


General Leasing S.A., importatorul unic autorizat in Romania al marcilor Massey Ferguson, Laverda, Dieci si Mazzotti, va dispune in cadrul targului Agriplanta 2016 de o suprafata de 1000 mp, unde vor fi expuse un numar important de utilaje, deopotriva noi, cat si unele deja consacrate in piata. 
Ca noutate pentru aceasta editie, General Leasing prezinta doua remorci tehnologice pentru administrat furaje de la compania Siloking, pentru care General Leasing a devenit distribuitor in Romania, incepand cu anul acesta.

Tractoare Massey Ferguson 
Recunoscute prin consumul minim de combustibil al motoarele AGCO Power, prin confortul si simplitatea in utilizare, prin costurile mici de intretinere dar mai ales prin fiabilitatea lor, tractoarele Massey Ferguson reprezinta alegerea noii generatii de fermieri la nivel global. 
Anul acesta, General Leasing va prezenta modele din fiecare aproape fiecare gama MF, de la cel mai mic tractor si pana la cel cu cea mai mare putere.

Astfel, lista incepe cu tractorul MF 3625 de 69 CP care raspunde nevoilor precise ale cultivatorilor de vita de vie si livezi, continua cu cea mai importanta lansare a anului trecut – tractorul MF 4709 din Seria Globala de 95 CP. Varianta expusa in cadrul acestui targ va fi cea fara cabina, urmand ca in toamna sa prezentam si varianta mult asteptata, cea cu cabina, in cadrul targului Indagra. 

Lista continua cu tractoarele: MF 5610 (105 CP) - ce ofera o manevrabilitate excelenta pentru muncile dificile din curtea fermei sau din camp ori pentru transport, fiind un utilaj polivalent remarcabil; MF 6613 (120 CP), MF 7616 (160 CP) ce va fi prezent in zona de demonstratii, MF 7622 (215 CP), MF 7626 (255 CP), MF 7718 (200 CP), si cel mai puternic tractor Massey Ferguson -  MF 8737 (400 CP).

Combine Laverda si Massey Ferguson
General Leasing va expune doua combine din gama Laverda, REV 200 (178 CP) si M 200 (218 CP). Aceste combine versatile sunt destinate celor care detin sau exploteaza suprafete arabile de dimensiuni mici si medii. 
Pe langa acestea, vor fi prezente si doua modele mai puternice din gama de combine Massey  Ferguson, MF Activa 7347 S (306 CP) si MF Beta 7370 ( 360 CP). Combina MF Activa 7347 ofera o serie de specificatii simple si o usurinta in operare, fiind alegerea practica pentru culturile mixte. Modelul MF Beta 7370 reprezinta alegerea ideala pentru fermele medii si mari.
Toate combinele Massey Ferguson si Laverda se remarca prin productivitatea inalta cu costuri reduse  ce asigura obtinerea de boabe curate de o calitate deosebita, combinata cu o depreciere minima a paielor si cu un consum redus de combustibil.

Incarcator telescopic Massey Ferguson
Cu o capacitate maxima de ridicare de 3500 kg si o inaltime maxima de ridicare de 7m, cu o manevrabilitate excelenta si o viteza de operare a bratului de neegalat, incarcatorul MF 9407 TR este echipamentul ideal pentru operatiunile de manipulare din cadrul fermelor agricole.

Incarcatoare telescopice Dieci
Cu o capacitate de ridicare maxima de 3000kg, un motor ce dezvolta 115 CP si inaltimea maxima de ridicare de 5m, AgriPivot se remarca prin sistemul pivot cu dubla articulatie ce ofera un unghi de rotire al bratului telescopic de pana la 80º, prin precizia miscarilor de manipulare, prin vizibilitatea excelenta si prin confortul cabinei. Pe langa acesta, nu putea sa lipseasca din peisaj nici cel mai vandut incarcator telescopic Dieci din Romania, modelul Agri Star 37.7 cu motor de 127 CP, sarcina maxima de pana la 3,7 tone si inaltimea maxima de ridicare fiind de 7,2m.

Remorci tehnologice Siloking
Pentru prima data in cadrul standului General Leasing, vor fi prezente doua modele de remorci tehnologice pentru administrat furaje de la Siloking. 

SILOKING TrailedLine Compact 8 este un model dotat cu un singur melc vertical de amestecare, are o capacitate de 8 m3 si este potrivit pentru utilizarea in cladirile unde spatiul este restrans, datorita dimensiunilor sale care sunt reduse. 

SILOKING TrailedLine Duo 18T are doi melci verticali ce asigura o amestecare rapida si uniforma a furajelor. Acest model are o capacitate de 18 m3 si este destinat pentru sarcini mari, potrivite pentru turmele mari, chiar si atunci cand se transporta material pe distante lungi. 

 Inapoi

Partenerii nostri