Despre noi

Bine ati venit la General Leasing!
Cu o experienta de peste 25 de ani pe piata utilajelor agricole din Romania, compania noastra are ca scop principal distribuirea catre fermieri a celor mai performante si eficiente echipamente prin solutii flexibile de finantare, cu un accent deosebit pe calitatea si disponibilitatea activitatilor de service si piese de schimb.
Masinile si utilajele agricole din portofoliul General Leasing sunt recunoscute la nivel mondial, fiind capabile sa creasca productivitatea in ferma, cu costuri mici de intretinere si fiabilitate garantata. Marcile de renume pentru care suntem importator autorizat in Romania precum, Massey Ferguson, Laverda sau Siloking, reprezinta garantia ca investitiile facute in produsele noastre isi vor aduce aportul in dezvoltarea si cresterea profitabilitatii afacerilor dvs.

Reteaua de distributie
Efortul continuu de a mari aria de acoperire a tarii intr-un mod eficient a fost un factor important in dezvoltarea companiei. Astfel, pachetul vanzare-service-piese de schimb, ce initial a fost concentrat pentru judetele din sudul tarii prin centrul din Slobozia, in judetul Ialomita, a fost multiplicat si in alte zone din tara.
In prezent, sediul central din Bucuresti si punctele de lucru in judetele Constanta, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Olt, Cluj, Iasi si Braila, demonstreaza implicarea activa a companiei in dezvoltare si, totodata, devotamentul de a fi cat mai aproape de clientii nostri. Acest proces de dezvoltare va avea o importanta decisiva pe viitor, iar planul General Leasing pentru urmatorii ani implica investitii majore in noi centre precum, cel de la Podu Iloaiei, judetul Iasi, deschis in 2015, si in reamenajarea unor centre existente pe modelul celui de la Draganesti-Vlasca, judetul Teleorman, inaugurat la sfarsitul lunii noiembrie, anul 2013.