× Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de termeni si conditii.

Parteneri

In prezent, General Leasing este importator unic autorizat in Romania al unor branduri cunoscute la nivel mondial precum Massey Ferguson, Laverda si Dieci, dar si importator pentru brandul Kverneland. Gama de utilaje variata are capacitatea de a oferi solutii productive pentru orice tip de ferme, de la cele mici pana la cele mari.
Cu peste 160 de ani de inovare si experienta, Massey Ferguson, parte a grupului AGCO, este una dintre cele mai importante marci mondiale de tractoare si o forta a industriei mondiale de recoltare agricola. Investitiile de ordinul mai multor milioane de dolari in cele mai moderne unitati de productie, alaturi de forta de lucru cu inalta calificare, garanteaza ca toate utilajele Massey Ferguson indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, fiind pregatite pentru ani buni de lucrari in cele mai exigente conditii.
Vizitati site-ul partenerului nostru Massey Ferguson
Compania Laverda, cu peste 140 de ani de istorie, a fost identificata si achizitionata de grupul AGCO pentru experienta in productia de combine de recoltat si astfel a devenit parte integranta in strategia pe termen lung a grupului, aceea de a oferi solutii inalt tehnologice pentru fermierii profesionisti din intreaga lume.
Misiunea companiei este aceea de a produce combine de recoltat inovative, de calitate superioara, capabile sa raspunda rapid si eficient cererilor pietei globale si sa ofere solutii pentru nevoile fermierilor, mereu schimbatoare.
Vizitati site-ul partenerului nostru Laverda
Masinile si vehiculele Dieci pentru industria de constructii si agricultura, prezente pe piata de peste 40 de ani, sunt conduse de un grup de antreprenori, ce sunt activi cu succes intr-o serie de ramuri industriale din localitatea Emilia, Italia.
Compania are trei prioritati principale: calitate, siguranta si inovatie continua, toate cu scopul de a oferi satisfactie maxima consumatorului. DIECI, clasat in prezent in topurile liderilor de pe piata mondiala, se numare printre putinele companii care activeaza in domeniul fabricarii de incarcatoare telescopice.
Masinile fabricate de compania Dieci, prin care aceasta isi demonstreaza cel mai vine inovatia tehnologica, sunt incarcatoarele telescopice domeniul agricol si vehicule special construite in functie de specificatiile clientilor.
Vizitati site-ul partenerului nostru Dieci

Partenerii nostri