Parteneri

In prezent, General Leasing este importator unic autorizat in Romania al unor branduri cunoscute la nivel mondial precum Massey Ferguson, Laverda si Dieci, dar si importator pentru brandul Kverneland. Gama de utilaje variata are capacitatea de a oferi solutii productive pentru orice tip de ferme, de la cele mici pana la cele mari.
Cu peste 160 de ani de inovare si experienta, Massey Ferguson, parte a grupului AGCO, este una dintre cele mai importante marci mondiale de tractoare si o forta a industriei mondiale de recoltare agricola. Investitiile de ordinul mai multor milioane de dolari in cele mai moderne unitati de productie, alaturi de forta de lucru cu inalta calificare, garanteaza ca toate utilajele Massey Ferguson indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, fiind pregatite pentru ani buni de lucrari in cele mai exigente conditii.
Vizitati site-ul partenerului nostru Massey Ferguson
Compania Laverda, cu peste 140 de ani de istorie, a fost identificata si achizitionata de grupul AGCO pentru experienta in productia de combine de recoltat si astfel a devenit parte integranta in strategia pe termen lung a grupului, aceea de a oferi solutii inalt tehnologice pentru fermierii profesionisti din intreaga lume.
Misiunea companiei este aceea de a produce combine de recoltat inovative, de calitate superioara, capabile sa raspunda rapid si eficient cererilor pietei globale si sa ofere solutii pentru nevoile fermierilor, mereu schimbatoare.
Vizitati site-ul partenerului nostru Laverda

SILOKING Mayer Maschinenbau GmbH produce tehnologia inovatoare de amestecare a furajelor pe care o distribuie in mai mult de 50 de tari din intreaga lume. Compania de familie administrata de proprietar are sediul in Tittmoning, Bavaria. Cu mai mult de 300 de angajati si cu cele mai recente metode de productie, masinile agricole "Made in Germany" sunt dezvoltate si fabricate la standarde de inalta calitate.

Inovatiile SILOKING se bazeaza pe cercetarea aprofundata, pe know-how-ul dezvoltatorilor cu experienta practica si pe seriile de teste intensive executate in ferme. Accentul se pune intotdeauna pe cerintele agriculturii moderne. Calitatea alimentarii de prima clasa este la fel de importanta ca si fiabilitatea, siguranta, durata lunga de viata si eficienta masinilor.

Toate consideratiile SILOKING se refera la "simplu | inteligent | hranire "- concentrandu-se pe cerintele vacilor si ale fermierului, gasind solutii si implementandu-le.

Gama de produse include amestecatoare de furaje tractate, autopropulsate si actionate electric, pentru ferme de crestere a animalelor, sisteme stationare de amestecare si dozare pentru centrele de alimentare si instalatiile de biogaz, precum si masini de extragere si distribuire a furajelor insilozate.

Vizitati site-ul partenerului nostru Siloking