Service

ATENTIE PROMOTIE : 15% discount la toate piese de schimb originale!

Detalii pe sectiunea Noutati

Activitatea de service reprezinta unul dintre factorii cheie atunci cand alegeti furnizorul de utilaje agricole. Un echipament de calitate fara un suport tehnic solid inseamna ca nu aveti garantia punerii in functiune corecte, intretinerii optime sau a interventiilor facute conform indicatiilor producatorului.

Pentru ca dvs. sa fiti asigurat ca produsul achizitionat beneficiaza de cea mai buna intretinere si ca va avea o durata lunga de viata, compania noastra asigura activitatea de service prin tehnicieni instruiti prin programele de training dezvoltate de producatori si echipati cu cele mai noi instrumente de diagnoza si reparatii,  ceea ce asigura calitatea interventiilor in garantie si postgarantie pentru toate utilajele din portofoliu. 

Mai mult, sediile General Leasing din judetele Constanta, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Olt, Cluj si Iasi si planul de dezvoltare ce implica modernizarea a 5 dintre centrele actuale precum si deschiderea de 3 noi centre in tara, reprezinta o garantie in plus pentru dvs. ca interventiile de service vor fi prompte si eficiente.

Pentru a intra in legatura cu specialistii nostri va rugam sa contactati cel mai apropiat sediu General Leasing. Datele de contact le puteti gasi pe pagina Contact din cadrul site-ului.

 

Ai nevoie de ajutor? Vrei sa afli mai multe?

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp