Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

Pentru noi, protecția datelor cu caracter personal are o foarte mare importanță. De aceea, ne angajăm să acordăm o atenție sporită modului în care vă prelucrăm datele cu caracter personal (în continuare „date”). Această politică de prelucrare a datelor este concepută pentru a vă oferi informații complete cu privire la modul de prelucrare a datelor de către compania noastră („Noi”), în urma accesării şi utilizării site-ului www.generalleasing.ro

  1. CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR ȘI PE CINE PUTEȚI CONTACTA?
    Responsabil de prelucrarea datelor:
    GENERAL LEASING S.A.
    Bucureşti, Sector 1, B-dul. Ficusului nr. 8, Ap. 2
    e-mail: info@generalleasing.ro
  2. DIN CE SURSE PROVIN DATELE PE CARE LE PRELUCRĂM?

    Prelucrăm datele primite de la dumneavoastră prin completarea formularului de contact de pe website-ul nostru, precum şi pe cele primite prin intermediul secțiunii “Cariere”.

  3. ÎN CE SCOP PRELUCRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

    Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a lua legătura cu dumneavoastră în legătură cu solicitarea pe care ne-ați transmis-o. În acest scop, prelucrăm următoarele categorii de date:

    • informații de identificare (i.e. nume, prenume);
    • informații de contact (i.e. adresa de e-mail, numărul de telefon, oraş, denumirea companiei în numele căreia ne-ați contactat);
    • informații privind experiența dumneavoastră profesională (e.g. CV, diplome de studii, scrisori de recomandare).

    Informațiile dumneavoastră de identificare şi de contact sunt transmise agenților noştri de vânzări, pentru formularea şi transmiterea răspunsului la solicitarea dumneavoastră, în vederea îndeplinirii paşilor premergători încheierii unui contract, sau în vederea administrării executării unui contract.

    Informațiile privind experiența dumneavoastră profesională, pe care ni le transmiteți prin intermediul secțiunii “Cariere”, de pe website-ul nostru vor fi prelucrate în scopul încheierii unui contract individual de muncă.

    Datele dumneavoastră nu vor fi prelucrate în niciun alt scop decât cele prevăzute mai sus.

    În cazul în care refuzați să ne furnizați toate datele necesare, ne vom găsi în situația în care nu vă vom putea furniza serviciile solicitate.

  4. CÂT PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

    În cazul în care, ulterior transmiterii datelor, încheiați un contract de furnizare servicii cu Noi sau cu partenerii Noştri, vom reținele datele dumneavoastră personale pe durata executării contractului. Ulterior, vom continua să vă prelucrăm datele cu respectarea principiului minimizării şi al limitării la scop, în cazul în care suntem obligați de o prevedere legală (e.g. păstrarea documentelor, înregistrărilor şi registrelor contabile, pentru o perioadă de 5 sau 10 ani) sau dacă avem un interes legitim (e.g. în scopuri de audit sau atunci când respectivele informații sunt necesare pentru desfăşurarea de investigații sau pentru acțiuni în justiție).

    În cazul datelor transmise în vederea ocupării unui post în compania Noastră, vom reține datele dumneavoastră pe perioada executării contractului de muncă. Ulterior, vom continua să vă prelucrăm datele cu respectarea principiului minimizării şi al limitării la scop, în cazul în care suntem obligați de o prevedere legală (e.g. păstrarea documentelor cuprinse în dosarul de personal, pentru o durată de 50 de ani) sau dacă avem un interes legitim (e.g. în scopuri de audit sau atunci când respectivele informații sunt necesare pentru desfăşurarea de investigații sau pentru acțiuni în justiție).

    Vom asigura ştergerea datelor dumneavoastră în momentul în care stocarea acestora nu mai este susținută de nici unul din temeiurile de prelucrare de mai sus.

    În cazul în care, ulterior transmiterii datelor, nu încheiați un contract de furnizare servicii cu Noi sau cu partenerii Noştri, vom şterge datele dumneavoastră în termen de 3 ani de la data la care ni le-ați furnizat.

    Dacă utilizați formularul din secțiunea “Cariere”, de pe site-ul nostru, pentru a ne trimite datele personale, fără ca ulterior să fie încheiat un contract de muncă, respectivele date vor fi stocate pentru o perioadă de maxim 6 luni, apoi vor fi şterse.

  5. CINE PRIMEȘTE DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

    Datele dumneavoastră vor fi prelucrate și utilizate în măsura în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus. Poate fi necesar, de la caz la caz, ca datele să fie transferate unor terți pentru a atinge respectivele scopuri.

    Dacă autorizăm o persoană împuternicită, vom rămâne pe deplin responsabili pentru protejarea datelor dumneavoastră. Persoanele împuternicite de Noi sau alți terți vor primi datele dumneavoastră doar în cazul în care acestea sunt necesare pentru prestarea serviciilor solicitate. Acestea sunt, de exemplu:

    • furnizorii de servicii IT necesari pentru exploatarea şi asigurarea securității sistemelor Noastre IT;
    • finanțatori (i.e., bănci, instituții financiare nebancare);
    • alte entități din grupul General Leasing.

    În plus, General Leasing S.A. poate fi legal obligată să divulge datele dumneavoastră în cazul în care acest lucru este necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor Noastre în fața autorităților competente.

  6. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ȘI CUM LE PUTEȚI EXERCITA?

    În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date, aveți, în anumite condiții, următoarele drepturi:

    1. De a accesa datele: puteți obține informații referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal şi o copie a acestor date cu caracter personal;
    2. De a rectifica datele: în cazul în care considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteți solicita modificarea corespunzătoare a acestor date cu caracter personal;
    3. De a obține ştergerea datelor: puteți solicita ştergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în măsura prevăzută de lege;
    4. De a restricționa prelucrarea: puteți solicita restricționarea procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    5. De a obiecta la prelucrare: puteți contesta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, din motive legate de situația dumneavoastră particulară. Aveți dreptul absolut de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing direct, aspect care include şi profilarea în legătură cu respectivul marketing direct;
    6. De portabilitate a datelor: aveți dreptul să solicitați ca datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat să vă fie returnate sau, dacă este posibil, să fie transferate către un terț.

    Deasemenea, cu privire la datele prelucrate în temeiul consimțământului dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul oricând, fără ca aceasta să afecteze legalitarea prelucrărilor efectuate anterior de către Noi.

    Puteți să vă exercitați drepturile enumerate mai sus printr-o cerere scrisă şi datată, transmisă pe email la adresa info@generalleasing.ro, sau prin poştă, la adresa Bucureşti, Sector 1, B-dul. Ficusului nr. 8, Ap. 2. Dacă ne trimiteți o cerere, datele cuprinse în aceasta vor fi accesibile numai acelor persoane care sunt autorizate și implicate în procesul de soluționare.

    Există posibilitatea ca pentru determinarea identității dumneavoastră, să solicităm date suplimentare, fără ca prin aceasta să schimbăm scopul prelucrării inițiale a datelor.

    Pe lângă cele de mai sus, aveți dreptul şi să depuneți o reclamație cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), B-dul. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poştal 010336 Bucureşti, tel. 0318.059.211.

  7. COOKIE-URI ȘI INSTRUMENTE DE URMĂRIRE

    Site-ul nostru folosește așa-numitele "cookie-uri". Acestea sunt fișiere text de dimensiuni mici care sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastră cu ajutorul browser-ului. Folosim cookie-uri pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat. Unele cookie-uri rămân stocate pe dispozitiv chiar și după părăsirea site-ului nostru, până când le ștergeți. Acestea ne permit să recunoaştem browser-ul la următoarea vizită.

    Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, puteți configura browser-ul pentru a vă informa ori de câte ori cookie-urile sunt setate și puteți decide asupra acestora numai de la caz la caz. Setările necesare diferă în funcție de browser și dispozitiv, şi de obicei, pot fi găsite în secțiunea "Suport" a dispozitivului sau a browser-ului.

    Dezactivarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului nostru. Acest site foloseşte următoarele cookie-uri:

    Tip cookie Care este scopul acestui tip de cookie? Cat timp este activ acest cookie?
    Cookie strict necesare SessionID Maximum 30 de zile
    Cookie privind analiza trafic pe site Cookie Google Analitics Intre 1 - 24 luni
    Cookie-uri de performanta / analitice

    Unele dintre cookie-urile de pe acest site colecteaza informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul, precum paginile vizitate mai des, mesajele de eroare care apar la pagini web etc. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatorii. Toate informatiile despre aceste cookie-uri sunt colectate si agregate si raman confidentiale. Acestea sunt folosite doar pentru a imbunatati modul in care functioneaza site-ul nostru.

    Cookie-uri de sesiune

    Acestea sunt cookie-uri temporare care sunt stocate in fisierul cookie al browserului tau pana cand sesiunea browser se incheie. Aceste cookie-uri sunt obligatorii pentru ca anumite aplicatii sau functii de pe acest site sa functioneze corect.

    Cookie-uri persistente

    Putem folosi cookie-uri persistente pentru a-i oferi o experienta mai buna utilizatorului (de ex. furnizarea unei navigari optimizate). Aceste cookie-uri raman in fisierul cookie al browserului tau pentru o perioada mai lunga. Perioada de timp variaza in functie de alegerile pe care le veti face cu privire la setarile browser-ului de internet. Cookie-urile persistente permit ca informatia sa fie transmisa catre un server web de fiecare data cand un utilizator acceseaza acel site. Cookie-urile persistente sunt de asemenea cunoscute drept cookie-uri de urmarire.

    Instrumentele de urmărire și utilizarea Google Analytics

    Instrumentele de analiză sunt folosite pe site-ul nostru pentru a colecta informații generale privind tipurile de utilizare ale vizitatorilor. Acestea cuprind, de exemplu, paginile vizualizate, timpul de vizualizare, paginile de legătură şi informațiile generale despre sistemul dumneavoastră informativ, cum ar fi sistemul de operare, rezoluția ecranului, browser-ul folosit etc. Toate datele colectate sunt stocate în mod anonim și nu pot fi atribuite dumneavoastră personal. Dacă nu sunteți de acord cu această detectare anonimizată a modelelor de utilizare, puteți preveni acest lucru prin dezactivarea cookie-urilor din browser-ul dumneavoastră.

    Această pagină de Internet folosește şi Google Analytics, un serviciu de analiză prin Internet furnizat de Google. Google Analytics folosește cookie-uri care permit analiza utilizării site-ului de către dumneavoastră.

    Informațiile generate de cookie-uri cu privire la utilizarea acestui site (inclusiv adresa dumneavoastră IP) vor fi transmise către un server Google din SUA și stocate acolo. Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea site-ului, pentru a elabora rapoarte privind activitățile site-ului și a oferi alte servicii legate de utilizarea site-ului şi a internetului. Google poate, de asemenea, transmite aceste informații către terțe părți în măsura în care acest lucru este impus de lege sau în măsura în care terțe părți prelucrează aceste date în numele Google. Puteți împiedica instalarea cookie-urilor prin modificarea setărilor corespunzătoare în software-ul browser-ului dumneavoastră; cu toate acestea vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, în acest caz, nu este posibil să utilizați pe deplin toate funcțiile pe care le oferă site-ul nostru. Utilizând acest site, consimțiți la prelucrarea datelor colectate despre dumneavoastră de către Google în modul și în scopurile menționate mai sus.

    Prin prezenta vă informăm că acest site folosește Google Analytics exclusiv în combinație cu un add-on de dezactivare "_anonymizeIp()". Adresa dumneavoastră de IP nu va fi stocată complet. Identificarea adresei de IP a utilizatorului site-ului de către Google Analytics este, prin urmare, exclusă.

    Vă puteți opune acestui lucru prin instalarea add-on al browserului pentru dezactivarea Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Acesta informează Google Analytics că nicio informație cu privire la utilizarea site-ului nu poate fi transmisă către Google Analytics. Nu vom folosi instrumente de urmărire pentru a colecta datele personale despre dumneavoastră:

    • fără permisiunea dumneavoastră expresă, sau
    • nu vom transmite orice astfel de date furnizorilor terți și platformelor de marketing; sau
    • nu vom agrega datele de datele dumneavoastră cu caracter personal (nume, adresă, etc.).
    Cum puteti administra cookie-urile?

    Administrarea cookie-urilor se realizeaza diferit in funcie de browserul utilizat.

    Vă rugăm să accesați opțiunea de configurare a cookie-urilor.

    Setari cookie pentru Internet Explorer
    Setari cookie pentru Firefox
    Setari cookie pentru Chrome
    Setari cookie pentru Safari web and iOS

Partenerii nostri